Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αξίζει να πουληθεί ο Suarez?

Αξίζει να πουληθεί ο Suarez?

Η αξία του Luis Suarez είναι αδιαμφισβήτητη. Το ίδιο και η βοήθεια του στην φετινή πορεία της Liverpool. Που θα πρέπει να φτάσει όμως η ομάδα του Brendan Rodgers για να κρατήσει τον Ουρουγουανό στο ρόστερ της?

Στην εποχή μας που όλα έχουν την τιμή τους, τα 85 εκατομμύρια ευρώ που φέρεται να είναι έτοιμη να προσφέρει η Real στην Liverpool για να πάρει τον Suarez είναι χρήματα τα οποία αν πέσουν στα σωστά χέρια μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα. Η παρουσία του Brendan Rodgers στο τιμόνι των «Reds» εγγυάται πως η γνώση υπάρχει. Αν προσθέσουμε λοιπόν τα 85 εκατ. στα 60 που είπε πως θα διαθέσει η διοίκηση της ομάδας, τότε ναι μεν η Liverpool χάνει τον Suarez, έχει όμως την δυνατότητα να πάρει ένα άξιο αντικαταστάτη και να θωρακίσει το ρόστερ της με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Με δεδομένο κιόλας την παρουσία της στο Champions League, η Liverpool χρειάζεται και μεγαλύτερο ρόστερ.

Βέβαια εξίσου δυνατή ομάδα μπορεί να χτίσει κρατώντας τον Suarez και αποκτώντας 2-3 παίκτες ενδεκάδας μαζί με 1-2 «εργαλεία» για το βάθος του πάγκου του οποίου η έλλειψη φάνηκε μέσα στην σεζόν.

Το δεδομένο λοιπόν είναι το εξής: Ο Suarez είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής και απαραίτητος για την ομάδα.  Αυτή όμως είναι πάνω από όλους και ενδεχόμενη πώληση του Ουρουγουανού άσου όχι μόνο δεν είναι καταστροφή, αλλά ίσως βοηθήσει στο να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το δημιούργημα του Rodgers. Είτε μείνει λοιπόν είτε φύγει, η ζωή στο Anfield θα συνεχιστεί και η παρουσία του Brendan Rodgers αποτελεί εγγύηση για το αγωνιστικό μέλλον της Liverpool.

Σάββας Μάρρος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com