Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Οι ιδιοκτήτες είναι χαρούμενοι»

Rodgers: «Οι ιδιοκτήτες είναι χαρούμενοι»

Μία ονειρική σεζόν διανύει η Liverpool φέτος, με τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, να την βρίσκουν στην πρώτη θέση, διεκδικώντας το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Brendan Rodgers έχει παίξει φανταστικό ποδόσφαιρο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και έχει δείξει ότι οι παλιές καλές εποχές επέστρεψαν, κάτι που έχει κάνει τους ιδιοκτήτες της ομάδας να είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενοι.

Ο Rodgers πήρε την ομάδα πέρυσι και στην πρώτη του χρονιά την έκανε να τερματίσει στην έβδομη θέση, όμως έδειξε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη και όχι απλά το απέδειξε, αλλά πήγε καλύτερα από κάθε προσδοκία. Αυτό δίνει σήμα στους ιδιοκτήτες της ομάδας, που είναι έτοιμοι να κάνουν τις σωστές κινήσεις το καλοκαίρι για να είναι ενισχυμένη όσο ποτέ η ομάδα, ενόψει και του Champions League.

Οι δηλώσεις του Rodgers για τους ιδιοκτήτες ήταν οι εξής: «Είναι πολύ καλό να έχουμε τους ιδιοκτήτες να μας στηρίζουν. Ήταν ωραίο και γι’ αυτούς που κερδίσαμε την City ενώ ταυτόχρονα ήταν και το μνημόσυνο των θυμάτων του Hillsborough. Νομίζω είδαν ότι η ομάδα έχει αναπτυχθεί και είναι σημαντικό να μας βοηθήσουν να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Είναι απολύτως χαρούμενοι με αυτό που έχουν δει και τονίζουν ότι πρέπει να συνεχίσουμε με βήματα μπροστά.»

Ενώ στο τέλος ο προπονητής της Liverpool πρόσθεσε σε ερώτηση που του έγινε για το αν οι ιδιοκτήτες θα του δώσουν 60 εκατ. μπάτζετ για το καλοκαίρι: «Για να μπορέσεις να ανταγωνιστείς όλες τις μεγάλες ομάδες, χρειάζεσαι το ίδιο βάθος σε όλα τα επίπεδα.» αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Reds θα κινηθούν δυναμικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Πηγή: www.englishfootball.gr

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com