Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θερμό καλοκαίρι για Liverpool

Θερμό καλοκαίρι για Liverpool

Μία πιθανή μεταγραφή στο Anfield έχει περισσότερες πιθανότητες φέτος να συμβεί μετά και την επιτυχημένη χρονιά που διανύουν οι Reds, καθώς βρίσκονται στην πρώτη θέση της Premier League, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Και μαζί με την επικείμενη συμμετοχή στο Champions League της νέας χρονιάς, η Liverpool γίνεται ομάδα που όλοι θα ήθελαν να αγωνιστούν.

Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα μπροστά, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα πέρυσι δεν κατάφερε να αγωνιστεί ούτε στο Europa League. Ο Ian Ayre όμως ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα θα πρέπει να δώσει κάποια λεφτά αν θέλει τουλάχιστον να κάνει την ίδια χρονιά ή και ακόμη καλύτερη,

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στη διάθεση του προπονητή της Liverpool, Brendan Rodgers, θα είναι περίπου 60 εκατομμύρια λίρες για το μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Είναι τα λεφτά που θα πάρει η ομάδα από τη συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ian Ayre: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία καθώς εμείς πιστεύαμε ότι η ομάδα για την επόμενη χρονιά θα είναι πολύ διαφορετική, σε σχέση με το ρόστερ που είχαμε φέτος, αφού δεν παίζαμε στην Ευρώπη. Θα κοστίσει όσο είναι να κοστίσει, όταν αποφασίσει ο προπονητής ποιον θέλει να αγοράσει. Αυτό συμβαίνει πάντα. Είναι προφανές ότι θα ασχοληθούμε το καλοκαίρι με τη λογική ότι θα παίζουμε στο Champions League. Γίνεται όλο και πιο δύσκολη η περίοδος των μεταγραφών, ειδικά όταν δεν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο. Κάτι τέτοιο πήγε να γίνει με τον Suarez πέρυσι το καλοκαίρι, γιατί ήθελε να παίξει σε μεγαλύτερο επίπεδο».

«Είμαστε πλέον σε θέση να φέρουμε μεγάλους παίκτες και αυτό μας ανοίγει πόρτες για να κάνουμε διαπραγματεύσεις πιο εύκολα».

Πηγή: www.englishfootball.gr

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com