Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρωτάθλημα ξανά! (video)

Πρωτάθλημα ξανά! (video)

Πως να χάσει αυτή η Liverpool τον φετινό τίτλο. Η αρμάδα του Brendan Rodgers πέρασε και από την έδρα της Norwich και είναι κοντά όσο ποτέ στον τίτλο. Με δύο γκολ του καταπληκτικού Sterling και ένα του Suarez οι «Reds» επικράτησαν με 3-2 και είναι πλέον στο +5 από την Chelsea.

Α’ ημίχρονο:

Η Liverpool ήθελε μόνο νίκη στο σημερινό ματς και αυτό ακριβώς έδειξε από τα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 4′ ο Sterling έδωσε άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στην πάνω αριστερή γωνία. Tο δεύτερο γκολ δεν άργησε πολύ να έρθει. Στο 11′ ο Sterling ανέλαβε ρόλο δημιουργού, έβγαλε εξαιρετική πάσα στο Suarez και ο Ουρουγουανός άσσος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-2 με πλασέ από κοντινή απόσταση. Παρά τα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκε, η Norwich ανέβασε ρυθμούς, προσπάθησε να μειώσει, με καλύτερη στιγμή το μακρινό σουτ του Redmond που απέκρουσε ο Mignolet στο 33′, αλλά δεν τα κατάφερε.

Β’ ημίχρονο:

Στην επανάληψη η Norwich συνέχισε να πιέζει. Μείωσε με το Hooper, που εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση του Mignolet στο 54′ και σκόραρε σε κενή εστία, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε και τρίτο γκολ, ξανά από τον Sterling στο 62′ και παρότι βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά, με την κεφαλιά του Snodgrass στο 77′, έφυγε με άδεια χέρια από το “Carrow Road”.

Συνθέσεις

Norwich (Adams)Ruddy, Whittaker, Martin, Turner, Olsson, B.Johnson, Howson, Fer (78′ Murphy), Snodgrass, Redmond, Hooper (78′ van Wolfswinkel)

Liverpool (Rodgers)Mignolet, G.Johnson, Skrtel, Sakho, Flanagan, Gerrard, Lucas Leiva, Allen (81′ Agger), Sterling, Coutinho (76′ Moses), Suarez

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com