Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θα άλλαζα τον Gerrard με κανέναν»

«Δεν θα άλλαζα τον Gerrard με κανέναν»

O Brendan Rodgers αποφάσισε στην αρχή της σεζόν να αλλάξει θέση τον Steven Gerrard, τοποθετώντας τον μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Η κίνηση αυτή βγήκε στον 41χρονο τεχνικό, καθώς ο αρχηγός της Liverpool διαθέτει εξαιρετικές επιθετικές ικανότητες και τις χρησιμοποιεί έχοντας λιγότερα «τρεξίματα» απ’ ότι στο παρελθόν.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός των Reds αποθέωσε τον 33χρονο μέσο, για τον οποίο δήλωσε ότι δεν θα άλλαζε ακόμα και για τον Andrea Pirlo! Αναλυτικά ο Rodgers δήλωσε: «Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στην Ευρώπη που να μπορούν να κάνουν αυτό που έκανε ο Gerrard. Από επιθετικός μέσος έγινε ο απόλυτος παίκτης κέντρου για εμάς, που οργανώνει και ελέγχει τον ρυθμό μας».

«Κοιτάζοντας τα ρόστερ των μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων ετούτη τη στιγμή, τον Gerrard δεν θα τον άλλαζα με κανέναν απ’ αυτούς. Ούτε και με τον Andre Pirlo, που θεωρείται ένας απ’ τους καλύτερους οργανωτές στην Ευρώπη. Ο Gerrard εκτός των άλλων έχει σπουδαία ικανότητα στα μαρκαρίσματα και τα τάκλιν, δύο πράγματα που κάνουν την διαφορά».

Πηγή: www.englishfootball.gr

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com