Είσαι εδώ
Home > ΓΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ > Αρθρογραφία μελών > Στην λίστα και ο Salah

Στην λίστα και ο Salah

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Mohamed Salah στην Chelsea, του βασικού στόχου της Liverpool την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, απέδειξε για ακόμα μία φορά το πόσο πληρώνει την ανυπαρξία της διοίκησης.

Το συγκρότημα του Brendan Rodgers κάνει την καλύτερη του χρονιά εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα κατάφερε να βρεθεί και στην κορυφή του πρωταθλήματος τα Χριστούγεννα. Η καλή αυτή πορεία είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που πραγματοποιεί στην ομάδα ο Rodgers, αλλά και οι «έξυπνες» μεταγραφές όπως αυτή του Sturridge και του Mignolet. Μάλιστα, το επίπεδο της προπόνησης είναι τόσο υψηλό που φαίνεται ξεκάθαρα σε αρκετούς παίκτες. O Suarez διανύει την καλύτερο περίοδο της καριέρας του και αποτελεί πραγματικό τρόμο για τις αντίπαλες άμυνες. O Henderson είναι εξαιρετικός και δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας.

Αυτό λοιπόν που χρειάζεται μια ομάδα με αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι μία ή δύο προσθήκες μεγάλης ποιότητας που θα οδηγήσουν την ομάδα. Εκεί είναι που μπαίνει η δουλειά της διοίκησης. Την ώρα που οι ανταγωνιστές της αγοράζουν σπουδαίους παίκτες δαπανώντας αρκετά χρήματα, η διοίκηση της Liverpool αδυνατεί να ενισχύσει την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο. Σχεδόν όλοι οι στόχοι του καλοκαιριού κατέληξαν αλλού όπως ο Eriksen και ο Willian. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με την περίπτωση του Salah. O βασικός στόχος του Brendan Rodgers φαίνεται να καταλήγει στην Chelsea και για ακόμα μία φορά ο τεχνικός της Liverpool πρέπει να τρέξει την ομάδα χωρίς ενισχύσεις.

Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει σε μια βδομάδα, αλλά βάση του παρελθόντος οι οπαδοί δεν θα πρέπει να είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

Σάββας Μάρρος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com